Toont alle 8 resultaten

Exclusieve en onderhoudsarme Douglas schommel in Friesland

Onze Douglas schommels onderscheiden zich door hun exclusiviteit en onderhoudsgemak. Vervaardigd uit hoogwaardig Douglas hout, staan deze schommels bekend om hun robuuste bouw en natuurlijke duurzaamheid. Dit materiaal biedt niet alleen een lange levensduur maar is ook opmerkelijk onderhoudsarm, waardoor je meer tijd hebt om te genieten en minder tijd kwijt bent aan onderhoud. De stevigheid van Douglas hout maakt deze schommels ook ‘hufterproof’, bestand tegen intensief gebruik en de zwaarste weersomstandigheden. Kies voor een Douglas schommel en investeer in jarenlang zorgeloos en veilig speelplezier in je tuin.

Lees meer over Douglas Schommels

Schommels met de hand gemaakt

In ons magazijn in Joure vervaardigen we elke schommel met zorg en vakmanschap, geheel met de hand. Dit stelt ons in staat om schommelframes te creëren die precies aan de wensen van onze klanten voldoen. Bij elk product bieden we diverse opties, zoals de keuze tussen 2 of 4 haken, het type schommelhaak, en de breedte van het schommelframe. Mocht je specifieke wensen hebben die niet direct in onze standaardopties worden weerspiegeld, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om een schommel te maken die perfect bij jouw behoeften en tuin past. Jouw ideale schommel, op maat gemaakt, vind je bij Friesland Buitenspeelgoed.

Schommels van Douglas hout

Bij Friesland Buitenspeelgoed kiezen we bewust voor Douglas hout voor onze schommels vanwege zijn robuustheid, natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Dit houtsoort staat bekend om zijn stevigheid, waardoor het ideaal is voor schommels die bestand moeten zijn tegen intensief gebruik. De natuurlijke uitstraling van Douglas hout voegt een charmant en authentiek element toe aan je tuin, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat de schommel jarenlang meegaat.

Hoewel Douglas hout van nature duurzaam is, is het wel gevoelig voor houtrot, vooral wanneer de palen direct in de grond geplaatst worden. Dit kan op termijn leiden tot afbreken van de paal, wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Om dit te voorkomen, behandelen we ons Douglas hout zorgvuldig om de levensduur te verlengen en veiligheid te garanderen.

Een Douglas houten schommel is wellicht een investering met een hoger prijskaartje, maar deze kwaliteitskeuze betaalt zich in de loop der jaren ruimschoots terug. Je investeert in een product dat niet alleen veilig en mooi is, maar ook lang meegaat, waardoor het op lange termijn een voordelige keuze is.

Schommel accessoires voor meer veiligheid en plezier

Verhoog het plezier en de veiligheid van je schommel met onze reeks aan schommelaccessoires. Ons assortiment omvat alles van comfortabele en stevige zitjes tot veilige touwen, klimladders en weerbestendige hoezen. Deze accessoires zijn niet alleen een toevoeging aan het schommelplezier, maar verhogen ook de veiligheid, wat ze ideaal maakt voor schommelgebruikers van alle leeftijden. Elk accessoire is zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om de schommelervaring te verrijken, terwijl tegelijkertijd een veilige en aangename speelomgeving wordt gecreëerd. Met onze schommelaccessoires verzeker je je van een schommel die zowel leuk als veilig is voor het hele gezin.

Levering op locatie binnen Nederland.

Bij Friesland Buitenspeelgoed zorgen we voor een zorgvuldige levering van jouw Douglas schommel direct op locatie. Hoewel we de schommel niet monteren, leveren we wel een complete montageset mee. Deze set bevat al het benodigde bevestigingsmateriaal en schommelhaken, zodat je zelf eenvoudig de schommel kunt opzetten en installeren.

We richten ons met onze leveringsservice uitsluitend op particulieren en leveren in heel Nederland m.u.v de Waddeneilanden. De kosten voor deze levering bedragen €75,-.