Sponeta tafeltennistafel S 3-47 e blauw

Sponeta tafeltennistafel S 3-47 e blauw is een weerbestendige outdoor tafeltennistafel met inklapbaar en verrijdbaar ontwerp, ideaal voor intensief spel en zelftraining.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

575.00

18People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Sponeta tafeltennistafel S 3-47 e blauw – Duurzaam, Veelzijdig en Geschikt voor Elk Weer

De Sponeta S 3-47e is de ideale outdoor tafeltennistafel voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve en weerbestendige tafel voor buitengebruik. Deze tafel is ontworpen met oog voor duurzaamheid en functionaliteit, waardoor hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Dankzij zijn professionele afmetingen is deze tafel ook uitermate geschikt als trainingstafel voor serieuze tafeltennissers.

Weerbestendig en Duurzaam Ontwerp

De Sponeta S 3-47e is uitgerust met een 5 mm dik melaminehars speelblad in een heldere blauwe kleur, perfect voor gebruik in de buitenlucht. Dit materiaal is speciaal ontworpen om weerbestendig te zijn, waardoor het speeloppervlak zijn kwaliteit behoudt, zelfs bij regen, zon en kou. Het blad wordt ondersteund door een 36 mm dik profielframe, wat zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat het blad vervormt of doorbuigt, zelfs bij intensief gebruik. Met deze stevige constructie blijft het speeloppervlak altijd vlak en consistent, zodat u kunt genieten van een professionele speelervaring.

Inklapbaar en Verrijdbaar voor Optimaal Gebruiksgemak

Een van de grootste voordelen van de Sponeta S 3-47e is de inklapbare functie. Wanneer de tafel niet in gebruik is, kan deze eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen, waardoor u meer ruimte overhoudt. Dit maakt het perfect voor tuinen, terrassen of andere buitenruimtes waar flexibiliteit gewenst is. Dankzij de transportwielen van 125 mm diameter kunt u de tafel moeiteloos verplaatsen, zelfs wanneer deze is ingeklapt. Dit verrijdbare ontwerp zorgt ervoor dat u de tafel altijd kunt verplaatsen naar de plek waar u wilt spelen, ongeacht het terrein.

Robuust en Stabiel Onderstel

De tafel is gebouwd op een stevig onderstel van vierkante metalen poten van 25×25 mm, voorzien van een grijze poedercoating voor extra duurzaamheid en bescherming tegen weersinvloeden. Het onderstel is extra verstevigd met horizontale en diagonale buizen, wat zorgt voor optimale stabiliteit en stevigheid tijdens het spel. Hierdoor is de Sponeta S 3-47e geschikt voor intensief gebruik en is hij bestand tegen ruige speelsessies, wat hem ideaal maakt voor zowel fanatieke spelers als recreatieve gebruikers.

Zelftrainingsoptie en Accessoires

De Sponeta S 3-47e is ook perfect voor zelftraining. Door een kant van de tafel omhoog te klappen, kunt u solo spelen en uw vaardigheden verder ontwikkelen zonder een tegenspeler nodig te hebben. Dit maakt de tafel geschikt voor spelers die op elk moment willen kunnen trainen, ongeacht de beschikbaarheid van anderen.

De tafel wordt compleet geleverd met een net en batjes- en balhouders aan de zijkant, zodat u meteen kunt beginnen met spelen zonder dat u extra accessoires hoeft aan te schaffen. Dit maakt het een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor elk type speler.

Technische Specificaties

  • Afmetingen uitgeklapt: 274 x 152,5 (184 met net) x 76 cm (lxbxh)
  • Afmetingen ingeklapt: 152,5 (184 met net) x 69 x 163 cm (lxbxh)
  • Tafelblad: 5 mm blauw melaminehars, ondersteund door een 36 mm randlijst
  • Onderstel: 25 mm vierkante metalen poten met poedercoating
  • Gewicht: 64 kg
  • Voldoet aan EN-norm 14478-1

Garantie en Betrouwbaarheid

De Sponeta S 3-47e wordt geleverd met een 10 jaar fabrieksgarantie, wat de kwaliteit en duurzaamheid van de tafel onderstreept. Sponeta staat bekend om zijn betrouwbare en stevige producten, en deze tafel is daarop geen uitzondering.

Samenvatting

De Sponeta S 3-47e outdoor tafeltennistafel is een veelzijdige en weerbestendige tafel die perfect is voor intensief gebruik buitenshuis. Met zijn stevige onderstel, professionele afmetingen en zelftrainingsmogelijkheid is het de ideale keuze voor zowel recreatieve spelers als serieuze tafeltennissers die hun vaardigheden willen verbeteren. Of u nu speelt in de tuin, op het terras of op een sportveld, deze tafel biedt de kwaliteit en flexibiliteit die u zoekt voor een ultieme tafeltenniservaring.

 

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sponeta tafeltennistafel S 3-47 e blauw” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *