Sponeta tafeltennistafel S 4-73 i blauw

Sponeta tafeltennistafel S 4-73 i blauw is een hoogwaardige, inklapbare indoor tafel, perfect voor trainingen en recreatief spel. Met ITSF-goedkeuring, een stevig 19 mm speelblad en verrijdbare transportwielen biedt deze tafel een professionele speelervaring en gebruiksgemak.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

525.00

17People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Sponeta tafeltennistafel S 4-73 i blauw – De Ultieme Indoor Pingpongervaring

Ontdek de Sponeta S4-73i tafeltennistafel, een van de beste en meest robuuste tafeltennistafels die momenteel beschikbaar is. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, biedt deze tafel een uitstekende speelervaring voor zowel recreatieve spelers als professionele tafeltennissers die hun vaardigheden willen verbeteren. Met goedkeuring van de International Table Tennis Federation (ITSF) is deze tafel een uitstekende keuze voor trainingssessies en voorbereidingen op professionele wedstrijden.

Duurzaam en Innovatief Ontwerp

De Sponeta S4-73i blinkt uit in stevigheid en duurzaamheid dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Het speelblad bestaat uit een 19 mm dik blauw fijnspaanplaat, omgeven door een 50 mm stalen omlijsting, wat zorgt voor stabiliteit en een consistente stuit. Het vierkante metalen onderstel is uitgerust met een poedercoating en heeft een formaat van 30×30 mm, waardoor het onderstel stevig en bestand is tegen intensief gebruik. Bovendien is het onderstel in hoogte verstelbaar, zodat de tafel naar wens kan worden afgesteld voor een optimale speelervaring.

Praktisch en Compact

Een van de grote voordelen van de Sponeta S4-73i is de inklapbare functie. Wanneer de tafel niet in gebruik is, kan deze eenvoudig en snel worden ingeklapt, waardoor er ruimte vrijkomt in uw speel- of opbergruimte. Dankzij de dubbele transportwielen van 128 mm diameter is de tafel gemakkelijk te verrijden. Of u nu de tafel verplaatst naar een andere kamer of even ruimte nodig heeft, u kunt de tafel zonder moeite verplaatsen. Zo heeft u altijd de vrijheid om te spelen waar en wanneer u maar wilt.

Zelftrainingsmogelijkheid

Met de Sponeta S4-73i kunt u niet alleen tegen vrienden en familie spelen, maar ook solo trainen. Door een kant van de tafel omhoog te klappen, kunt u oefenen en uw vaardigheden verbeteren zonder een tegenspeler nodig te hebben. Dit maakt de tafel perfect voor degenen die hun techniek willen aanscherpen of gewoon op elk moment van de dag een potje willen spelen.

Compleet Geleverd met Accessoires

Deze tafeltennistafel wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om direct te beginnen. Het pakket bevat een hoogwaardig net en twee batshouders, zodat u geen extra accessoires hoeft aan te schaffen. Zo kunt u direct van start gaan en genieten van een volledige tafeltenniservaring.

Garantie voor Gemoedsrust

Sponeta staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom wordt de S4-73i geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie voor extra zekerheid. U kunt erop vertrouwen dat u een product aanschaft dat ontworpen is om jarenlang mee te gaan en u van vele uren speelplezier te voorzien.

Samengevat

De Sponeta S4-73i tafeltennistafel is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame indoor tafeltennistafel. Met zijn inklapbare en verrijdbare ontwerp, hoogwaardige speelblad, en verstelbare onderstel biedt deze tafel alles wat u nodig heeft voor optimaal speelplezier en trainingsmogelijkheden. Of u nu een enthousiaste amateur bent of een professionele speler, deze tafel voorziet in al uw wensen.

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sponeta tafeltennistafel S 4-73 i blauw” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *