Berg Duo Coaster BFR skelter

De BERG Duo Coaster BFR skelter biedt ruimte voor 2 personen en staat stevig op 4 robuuste off-road wielen. Dankzij het BFR-systeem kun je gemakkelijk vooruit, remmen en achteruit rijden. De verstelbare stoel maakt hem geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

1,889.00

12People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

De BERG Duo Coaster BFR skelter is een krachtig en veelzijdig voertuig, ontworpen voor ultiem recreatief rijplezier met twee personen.

Deze robuuste skelter staat op vier stevige off-road wielen, waardoor hij moeiteloos elke ondergrond aankan. Het innovatieve BFR-systeem (Brake, Freewheel, Reverse) biedt maximale controle: je kunt soepel vooruit rijden, veilig remmen en direct achteruit gaan zonder van de pedalen af te stappen. Daarnaast is er ook de optie voor het E-BFR-systeem, waarmee je de skelter elektrisch kunt aandrijven voor nog meer kracht en gemak.

De verstelbare stoel maakt de BERG Duo Coaster perfect voor een brede leeftijdsgroep, vanaf 5 jaar tot volwassenen. Hierdoor groeit de skelter letterlijk met je mee en kunnen zowel kinderen als volwassenen comfortabel rijden. Het stevige en duurzame frame is gebouwd om jarenlang intensief gebruik te weerstaan, zodat je verzekerd bent van vele avontuurlijke ritten.

De geavanceerde schommelas zorgt voor extra stabiliteit tijdens het rijden. Deze techniek laat de voorwielen onafhankelijk van elkaar bewegen, wat oneffenheden in het terrein opvangt en zorgt voor een stabiele wegligging, zelfs op hobbelige paden.

Met de BERG Duo Coaster BFR krijg je niet alleen een stijlvolle skelter, maar ook een voertuig dat jarenlang veilig en stabiel blijft presteren. Ideaal voor gezinnen of recreatief gebruik, deze skelter staat garant voor talloze uren rijplezier, zowel solo als met een passagier.

Specificaties

Garantie

3 jaar

Kleur

Oranje

Leeftijd

Vanaf 5 jaar

Merk

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berg Duo Coaster BFR skelter” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *