Berg XL Duo Chopper BF skelter

De BERG XL Duo Chopper BF skelter is een robuuste driewieler met een kleine draaicirkel voor scherpe bochten. Perfect voor avonturen met 1 of 2 personen. Dankzij de BF-naaf geniet je van soepele ritten en maximale controle.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

985.00

10People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

De BERG XL Duo Chopper BF skelter is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een avontuurlijke en stoere rit voor één of twee personen.

Met zijn unieke driewielontwerp onderscheidt deze skelter zich van traditionele vierwielers en biedt hij een bijzonder wendbare ervaring dankzij de extreem kleine draaicirkel. Dit maakt de Duo Chopper perfect om soepel en snel door scherpe bochten te rijden, zowel op verharde wegen als ruigere terreinen.

Uitgerust met de hoogwaardige BF-naaf (Brake, Freewheel), biedt de BERG XL Duo Chopper volledige controle over elke rit. De pedalen draaien niet door wanneer je stopt met trappen, waardoor je veilig en comfortabel kunt afremmen. Daarnaast is de skelter voorzien van een handrem en parkeerrem voor extra veiligheid, wat hem geschikt maakt voor zowel jongere gebruikers als volwassenen.

De Duo Chopper biedt ruimte voor twee personen dankzij de bijrijdersstoel. Wanneer deze is gemonteerd, kan een passagier comfortabel meegenieten van de rit. Haal je de stoel weg, dan ontstaat een speelse nieuwe ervaring waarbij de passagier naast de bestuurder kan staan. Dit maakt de skelter veelzijdig en geschikt voor verschillende rijstijlen en situaties.

Met zijn robuuste frame is de BERG XL Duo Chopper BF gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt hem perfect voor gezinnen, verhuurbedrijven of recreatieparken die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare skelters.

De BERG XL Duo Chopper BF combineert wendbaarheid, veiligheid en rijplezier in één indrukwekkend voertuig, geschikt voor solo-ritten en gedeelde avonturen!

Specificaties

Garantie

3 jaar

Kleur

Oranje

Leeftijd

Vanaf 5 jaar

Merk

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berg XL Duo Chopper BF skelter” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *