FAS voetbaltafel Tournament

FAS voetbaltafel Tournament is een robuuste, FICB-goedgekeurde wedstrijdtafel, ideaal voor scholen en instellingen. Zonder muntinworp, ontworpen voor intensief gebruik. Verstelbare handels en professionele speeleigenschappen maken het perfect voor toernooien en training.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

1,099.001,175.00

11People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

FAS voetbaltafel Tournament  – Robuuste Wedstrijdtafel voor Intensief Gebruik

De FAS Tournament is een uiterst stevige en robuuste voetbaltafel, ontworpen om intensief gebruik te weerstaan. Dit maakt hem perfect geschikt voor scholen, instellingen en andere omgevingen waar duurzaamheid essentieel is. Dankzij zijn solide constructie en hoogwaardige afwerking is deze tafel in staat om de zwaarste omstandigheden te doorstaan, terwijl het speelplezier op het hoogste niveau blijft. De tafel is bovendien vrij van muntinworp, waardoor hij altijd direct klaar is voor gebruik, ideaal voor openbare ruimtes waar eenvoudig en snel gespeeld moet kunnen worden.

De FAS Tournament is niet alleen een robuuste tafel voor dagelijks gebruik, maar ook een officiële wedstrijdtafel. Hij is goedgekeurd door de FICB (Federazione Italiana Calcio Balilla), wat betekent dat hij voldoet aan de strenge eisen die gesteld worden aan internationale tafelvoetbalcompetities. Dit maakt de tafel perfect voor zowel recreatief gebruik als voor spelers die serieus willen trainen en zich willen voorbereiden op nationale en internationale toernooien.

Duurzaamheid en Stabiliteit: Deze tafel is ontworpen om tegen een stootje te kunnen, met name in omgevingen waar hij intensief gebruikt zal worden. Scholen, sportcentra en instellingen kunnen rekenen op de duurzaamheid en stabiliteit van deze tafel. De massieve constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de tafel stevig blijft staan, zelfs tijdens de meest intense wedstrijden.

Professionele Speeleigenschappen: Als goedgekeurde wedstrijdtafel biedt de FAS Tournament een speelervaring die voldoet aan professionele standaarden. Het speelveld is ontworpen voor optimale balcontrole, zodat spelers hun techniek kunnen verfijnen en zich kunnen voorbereiden op competities. Dankzij de verstelbare hoogte van de handels (87-90 cm) kan de tafel aangepast worden aan de voorkeur van de spelers, waardoor iedereen in de meest comfortabele positie kan spelen.

Technische Specificaties:

  • Afmetingen product: Lengte 140 cm, Breedte 75 cm, Hoogte 89 cm
  • Gewicht: 77 kg
  • Afmetingen speelveld: Lengte 114,5 cm, Breedte 70,5 cm
  • Verstelbare handels: 87-90 cm hoogte
  • Verpakkingsafmetingen: Lengte 151 cm, Breedte 78 cm, Hoogte 39 cm

Waarom kiezen voor de FAS Tournament Voetbaltafel?

  • Robuust en duurzaam: Ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, ideaal voor scholen, instellingen en openbare ruimtes.
  • FICB goedgekeurd: Officiële wedstrijdtafel, perfect voor training en competitie op nationaal en internationaal niveau.
  • Verstelbare handels: Pas de hoogte van de handels aan voor optimaal speelcomfort.
  • Geen muntinworp: Altijd klaar voor gebruik, ideaal voor snel en eenvoudig spelen.
  • Professionele speeleigenschappen: Perfecte balcontrole en een speelervaring die voldoet aan de hoogste normen.

Conclusie: De FAS Tournament voetbaltafel is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een robuuste, duurzame tafel die intensief gebruikt kan worden in openbare ruimtes, scholen of sportcentra. Dankzij de goedkeuring door de FICB is deze tafel ook geschikt voor spelers die willen trainen voor toernooien en competities. Met zijn stevige constructie, verstelbare handels en professionele speeleigenschappen biedt de FAS Tournament een hoogwaardige speelervaring voor spelers van elk niveau.

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FAS voetbaltafel Tournament” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *