Speeltoestel Savannah en Safari met brug White Rhino

Het Speeltoestel Savannah en Safari met brug van White Rhino biedt kinderen vanaf 3 jaar een avontuurlijk speelplezier met een wiebelende evenwichtsbalk en hoge uitkijkpost. Gemaakt van duurzaam Vurenhout of Douglas hout en eenvoudig zelf te monteren.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

6,437.006,995.00

19People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Speeltoestel Savannah en Safari met brug White Rhino – Een Avontuur op Hoog Niveau!

Stap op de wiebelende evenwichtsbalk en maak je weg naar de hoge uitkijkpost van dit spannende speeltoestel. Speur de omgeving af als een echte ontdekkingsreiziger: zie je de White Rhino’s of de speelse stokstaartjes? Dit speeltoestel brengt de savanne naar elke speelplek en biedt kinderen eindeloos avontuur en speelplezier. Ideaal voor scholen, mini-campings, pannenkoekhuizen en andere openbare ruimtes.

White Rhino – Kwaliteit en Veiligheid op Professioneel Niveau

White Rhino is een merk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige speeltoestellen, speciaal ontwikkeld voor de professionele markt. Met gebruik van buitengewone kwaliteit Vurenhout of Douglas hout en duurzame componenten, biedt White Rhino betaalbaar en veilig spelen met minimale onderhoudskosten. Het Speeltoestel Savannah past perfect binnen dit concept en is ontworpen om jarenlang speelplezier te bieden, zelfs bij intensief gebruik.

Zelfbouwpakket – Eenvoudig te Monteren voor Iedereen

Dit speeltoestel wordt geleverd als een prachtig zelfbouwpakket, wat betekent dat u geen specialist of vakman nodig hebt om het op te zetten. De eenvoudige montagehandleiding en keuringschecklist maken het mogelijk om het speeltoestel zelf te monteren en veilig te verankeren, zonder dat een speciale keuring achteraf vereist is. Alle benodigde materialen, zoals op maat gezaagd hout, schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers, worden bij het pakket geleverd voor een zorgeloze installatie.

Hoogwaardige Materialen voor Langdurig Gebruik

Het speeltoestel is gemaakt van geïmpregneerd Vurenhout met een sterkteklasse van C24 waar nodig, wat het hout geschikt maakt voor langdurig en onderhoudsvrij gebruik. Of u kiest voor een duurzame oplossing met Douglas hout. Het hout wordt op maat gezaagd geleverd, compleet met afgeronde hoekjes voor extra veiligheid. Het bijgeleverde Q-Line houtpakket bestaat uit extra dikke palen (120x120mm), stevige balken (95x45mm) en planken (27x140mm) voor een stabiele en solide constructie.

De touwen van het speeltoestel zijn van gewapend touw met een stalen kern, omwikkeld met pp-touw, wat zorgt voor optimale veiligheid en duurzaamheid. Met een maximale valhoogte van 150 cm, raden we als ondergrond zand, snippers of schors aan. In Nederland en België wordt gras gedoogd voor valhoogten tot 150 cm, afhankelijk van factoren zoals klimaat, bodemgesteldheid en onderhoud. De beheerder blijft echter altijd verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ondergrond.

Uitbreidbare Speeltuin met White Rhino

De losse White Rhino speeltoestellen zijn eenvoudig te combineren, waardoor u een complete speeltuin kunt creëren die perfect aansluit bij de beschikbare ruimte en wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de benodigde ruimte per onderdeel om een ultieme speelervaring te realiseren.

Veiligheid Volgens Europese Normen

Dit speeltoestel voldoet aan de Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen voor openbaar en professioneel gebruik. Hierdoor weet u zeker dat u een veilig en kwalitatief hoogwaardig speeltoestel in huis haalt, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is een perfecte aanvulling voor elke openbare speelplaats, schoolplein, mini-camping of horecagelegenheid.

Kortom, het Speeltoestel Savannah met Evenwichtsbalk en Uitkijkpost biedt kinderen een avontuurlijke en veilige speelervaring en is de ideale keuze voor elke speelplek die op zoek is naar kwaliteit, duurzaamheid en eindeloos speelplezier!

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltoestel Savannah en Safari met brug White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *