Speeltoestel Savannah met toegangsbrug White Rhino

Het Speeltoestel Savannah biedt eindeloos speelplezier met een hoge uitkijkpost en wiebelende brug. Gemaakt van duurzaam Vurenhout of Douglas hout, eenvoudig zelf te monteren, en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar op openbare speelplaatsen. Voldoet aan de Europese veiligheidsnormen (EN1176).

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

3,808.004,110.00

18People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Speeltoestel Savannah met Toegangsbrug White Rhino – Eindeloos Speelplezier voor Elk Recreatiegebied

Het Speeltoestel Savannah biedt een avontuurlijke en uitdagende speelervaring voor kinderen van 3 jaar en ouder. Deze indrukwekkende combinatie van een hoge uitkijkpost en een wiebelende brug met een evenwichtsbalk, zorgt voor urenlang speelplezier en stimuleert de ontwikkeling van balans, coördinatie en sociale vaardigheden. Ideaal voor openbare speelplaatsen, campings, restaurants, kinderdagverblijven en scholen.

White Rhino – Kwaliteit en Veiligheid voor Professioneel Gebruik

White Rhino is een gerenommeerd merk dat zich richt op hoogwaardige speeltoestellen voor professioneel gebruik. Met het gebruik van eersteklas Vurenhout of Douglas hout en duurzame materialen, staan de speeltoestellen garant voor veilig en zorgeloos spelen. Het Speeltoestel Savannah is onderdeel van dit innovatieve concept, dat betaalbaar speelplezier combineert met minimale onderhoudsvereisten.

Zelfbouwpakket voor Eenvoudige Montage

Het Speeltoestel Savannah wordt geleverd als een prachtig zelfbouwpakket, waardoor u geen specialist of vakman nodig heeft om het speeltoestel op te bouwen. Dankzij de heldere montagehandleiding en keuringschecklist kunt u het toestel zelf eenvoudig monteren en verankeren. Een officiële keuring achteraf is niet nodig, wat de installatie snel en probleemloos maakt. Alle benodigde materialen, zoals hout op maat, schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers, zijn inbegrepen.

Hoogwaardige Materialen voor Duurzaamheid

Dit speeltoestel is vervaardigd uit geïmpregneerd Vurenhout, met waar nodig een sterkteklasse van C24 of u kunt kiezen voor Douglas hout. Dit maakt het hout bestand tegen diverse weersomstandigheden en zorgt voor een langdurig onderhoudsvrij speeltoestel. De afgeronde hoekjes van het hout zorgen voor extra veiligheid tijdens het spelen. Het bijgeleverde Q-Line houtpakket bestaat uit extra dikke palen (120x120mm), stevige balken (95x45mm) en robuuste planken (27x140mm), wat bijdraagt aan een solide en stabiele constructie.

De touwen zijn vervaardigd van gewapend touw, voorzien van een stalen kern en omwikkeld met hoogwaardig pp-touw. Dit zorgt voor extra veiligheid en een langere levensduur van het toestel. De maximale valhoogte van het speeltoestel is 99,5 cm, wat het geschikt maakt voor diverse soorten ondergronden, zoals gras, aarde, zand, snippers of schors. Bij harde ondergronden wordt het gebruik van rubbertegels van 45mm dik aanbevolen.

Uitbreidbaar tot een Complete Speeltuin

De White Rhino speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te combineren zijn met andere toestellen uit de collectie. Hiermee kunt u een volledige speeltuin creëren die aansluit bij uw beschikbare ruimte en de wensen van de gebruikers. Neem gerust contact met ons op voor advies over de mogelijkheden en de benodigde ruimte per speeltoestel.

Veiligheid volgens Europese Normen

Het Speeltoestel Savannah voldoet aan de strenge Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen voor openbaar en professioneel gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig speeltoestel dat speciaal is ontworpen voor intensief gebruik in openbare omgevingen. Het toestel is uitsluitend geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, waarmee het aansluit bij een brede doelgroep.

Kortom, het Speeltoestel Savannah met Toegangsbrug is een perfecte aanvulling voor elke recreatieve locatie die op zoek is naar een duurzaam, veilig en avontuurlijk speeltoestel. Maak van uw speelplek een waar speelparadijs met dit hoogwaardige en gebruiksvriendelijke speeltoestel!

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltoestel Savannah met toegangsbrug White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *