Speeltoestel Liana Combo 4 White Rhino

De White Rhino Liana Combo combineert de avontuurlijke speeltoestellen “Liana” en “Sail” voor een uitdagend speelparcours. Duurzaam, veilig en eenvoudig zelf te monteren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

969.001,026.00

14People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Speeltoestel Liana Combo 4 White Rhino – Dubbel Speelplezier in Één Pakket

De Avonturenparcours Liana Combo van White Rhino combineert het uitdagende speeltoestel “Liana” met het avontuurlijke “Sail” in één compleet pakket. Deze set is ontworpen om kinderen uit te dagen hun balans, motoriek en coördinatie te verbeteren terwijl ze klimmen, balanceren en zich wagen aan de wiebelende elementen van het parcours. Deze combinatie is ideaal voor campings, scholen, kinderdagverblijven en openbare speelplaatsen, en voegt een unieke speelervaring toe aan elke buitenruimte.

Kwaliteit en Veiligheid van White Rhino

White Rhino staat bekend om zijn hoogwaardige speeltoestellen, speciaal ontworpen voor de professionele markt. De Liana Combo is geen uitzondering; met het gebruik van hoogwaardig geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout en duurzame componenten biedt deze combinatie een betaalbaar, veilig en onderhoudsarm speelparcours. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen hier veilig hun speelavonturen beleven.

Eenvoudig Zelfbouwpakket – Montage in Een Handomdraai

De Liana Combo wordt geleverd als een prachtig zelfbouwpakket dat eenvoudig te monteren is zonder de hulp van een specialist of vakman. De duidelijke montagehandleiding en bijgeleverde keuringschecklist maken het mogelijk om het toestel zelf te installeren en te verankeren. Het pakket bevat alle benodigde materialen voor de opbouw, inclusief schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers. Bovendien heeft dit toestel geen speciale keuring achteraf nodig, zodat het direct na montage klaar is voor gebruik.

Wat Zit Er in het Pakket?

  • Hout op maat: Hoogwaardig, geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout met afgeronde hoeken voor extra veiligheid en een natuurlijke uitstraling. Het hout heeft waar nodig een sterkteklasse van C24, waardoor het zeer geschikt is voor onderhoudsvrije speeltoestellen.
  • Bevestigingsmaterialen: Alles wat nodig is voor een stevige en veilige opbouw, zoals schroeven, koppelstukken en grondankers.
  • Houtspecificaties: Het Q-Line houtpakket bestaat uit extra dikke palen (120x120mm), robuuste balken (95x45mm) en planken (27x140mm). Dit zorgt voor een solide en duurzaam speelparcours dat jarenlang meegaat.
  • Kwalitatieve touwen: Gewapende touwen met een stalen kern, omwikkeld met pp-touw, zorgen voor stevigheid en veiligheid bij de wiebelende elementen van het parcours.

Veiligheid en Ondergrond

De Liana Combo heeft een valhoogte van 60 cm, wat zorgt voor een veilige speelomgeving. Voor optimale veiligheid adviseren wij een ondergrond van gras, aarde, zand, houtsnippers of schors. Als het toestel op een harde ondergrond wordt geplaatst, raden wij rubbertegels van minimaal 25 mm dik aan.

Uitbreidingsmogelijkheden voor Een Complete Speeltuin

Deze speelcombinatie is speciaal ontworpen om eenvoudig gecombineerd te worden met andere losse speeltoestellen uit de White Rhino-serie. Hiermee kunt u een complete speeltuin creëren die past bij uw ruimte en wensen. Vraag naar de mogelijkheden en benodigde ruimte om het speelparcours uit te breiden.

Voldoet aan Europese Veiligheidsnormen

De Liana Combo voldoet aan de Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen voor openbaar en professioneel gebruik, waardoor het geschikt is voor verschillende locaties en aan alle veiligheidsnormen voldoet.

De Liana Combo – Avontuurlijk Spelen voor Elk Kind

Met de White Rhino Liana Combo haalt u een veelzijdig en uitdagend speelparcours in huis. Door de combinatie van “Liana” en “Sail” zorgt deze set voor gevarieerd speelplezier en helpt het kinderen hun evenwicht en klimvaardigheden te ontwikkelen. Duurzaam, eenvoudig te monteren en ontworpen voor jarenlang speelplezier – een perfecte aanvulling op elke speelplek!

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltoestel Liana Combo 4 White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *