Speeltoestel Jungle Combo 3 White Rhino

De White Rhino Jungle Combo 3 combineert drie uitdagende speeltoestellen voor een avontuurlijk parcours. Duurzaam, eenvoudig te monteren en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Perfect voor elke speelplek.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

1,669.001,776.00

12People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Speeltoestel Jungle Combo 3 White Rhino – De Ultieme Speeluitdaging in Één Compleet Pakket

De Jungle Combo 3 van White Rhino is een spannende combinatie van drie uitdagende speeltoestellen: de “Sail,” “Liana,” en “Jungle.” Deze set vormt een veelzijdig avonturenparcours dat kinderen uitdaagt om te klimmen, balanceren en hun evenwicht te bewaren. Of het nu op een camping, schoolplein, kinderdagverblijf of openbare speelplaats is, de Jungle Combo 3 brengt urenlang speelplezier terwijl het ook de motoriek en fysieke vaardigheden van kinderen stimuleert.

Kwaliteit en Veiligheid van White Rhino

White Rhino is dé naam in professionele speeltoestellen, en de Jungle Combo 3 is geen uitzondering. Door gebruik te maken van hoogwaardig Vurenhout of Douglas hout en duurzame componenten staat White Rhino garant voor betaalbaar en veilig spelen, met minimaal onderhoud. Deze speelcombinatie is ontworpen om intensief gebruik te weerstaan en biedt een speelervaring die kinderen keer op keer zal uitdagen.

Eenvoudige Zelfmontage – Iedereen Kan Het!

De Jungle Combo 3 wordt geleverd als een prachtig zelfbouwpakket, ontworpen om gemakkelijk en snel te monteren te zijn. U heeft geen specialist of vakman nodig om het speeltoestel op te bouwen en te verankeren. De eenvoudige montagehandleiding en keuringschecklist zorgen ervoor dat het toestel direct gebruiksklaar is, zonder dat er een speciale keuring achteraf nodig is.

Wat Zit Er in het Pakket?

  • Hout op maat: Het gebruik van hoogwaardig, geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout met afgeronde hoeken zorgt voor veiligheid en duurzaamheid. Waar nodig heeft het hout een sterkteklasse van C24, ideaal voor intensief gebruik.
  • Bevestigingsmaterialen: Alles wat u nodig heeft voor de montage is inbegrepen: schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers.
  • Houtspecificaties: Het Q-Line houtpakket bestaat uit extra dikke palen (120x120mm), stevige balken (95x45mm), en planken (27x140mm). Deze hoogwaardige materialen garanderen een robuust en onderhoudsvrij speeltoestel.
  • Kwalitatieve touwen: Voor de wiebelende elementen zijn gewapende touwen gebruikt met een stalen kern, omwikkeld met pp-touw. Dit zorgt voor extra stevigheid en veiligheid tijdens het spelen.

Veiligheid en Ondergrond

Met een valhoogte van 60 cm is de Jungle Combo 3 ontworpen voor een veilige speelomgeving. Wij adviseren een ondergrond van gras, aarde, zand, houtsnippers of schors om eventuele valpartijen te dempen. Als de ondergrond hard is, raden we rubbertegels van minimaal 25 mm dik aan voor extra veiligheid.

Uitbreidingsmogelijkheden voor Een Compleet Avonturenparcours

De Jungle Combo 3 kan eenvoudig gecombineerd worden met andere losse speeltoestellen uit de White Rhino-serie. Hierdoor kunt u een complete en op maat gemaakte speeltuin creëren die past bij de beschikbare ruimte en wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare uitbreidingsopties en de benodigde ruimte.

Gecertificeerde Veiligheid

De Jungle Combo 3 voldoet aan de Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen voor openbaar en professioneel gebruik. Dit betekent dat het toestel geschikt is voor diverse locaties en dat de veiligheid van de kinderen altijd voorop staat. De speeltoestellen zijn ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar, zodat jong en oud veilig kunnen genieten van het avontuur.

Breng Avontuur en Uitdaging naar de Speelplaats met Jungle Combo 3

Met de White Rhino Jungle Combo 3 haalt u een veelzijdig en avontuurlijk speelparcours in huis. Door de combinatie van klimmen, balanceren en wiebelende touwen, biedt deze set een uitdagende speelervaring die kinderen zal inspireren en vermaken. Eenvoudig zelf te monteren, duurzaam en ontworpen voor jarenlang speelplezier – de Jungle Combo 3 is de perfecte aanvulling voor elke speelplek!

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltoestel Jungle Combo 3 White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *