Speeltoestel Jungle Combo 2 White Rhino

De White Rhino Jungle Combo 2 combineert drie spannende speeltoestellen voor een avontuurlijk parcours. Eenvoudig te monteren, duurzaam en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Perfect voor openbare speelplekken en scholen.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

1,899.002,006.00

18People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Speeltoestel Jungle Combo 2 White Rhino  – Het Ultieme Speelavontuur voor Kinderen!

De Jungle Combo 2 van White Rhino is een combinatie van drie spannende speeltoestellen uit de Avonturenparcours-serie: “Jungle,” “Rio,” en “Sail.” Deze set biedt kinderen de ultieme uitdaging om te klimmen, balanceren en te navigeren over houten blokken en wiebelende touwen. Dit avontuurlijke speelparcours prikkelt niet alleen de fantasie, maar is ook uitstekend voor het ontwikkelen van de motoriek en balans. Of het nu op een camping, schoolplein, openbare speelplaats of bij een kinderdagverblijf is, de Jungle Combo 2 zorgt voor urenlang speelplezier!

Waarom Kiezen voor White Rhino Jungle Combo 2?

White Rhino staat bekend om professionele speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit Vurenhout of Douglas hout en duurzame materialen. De Jungle Combo 2 is geen uitzondering; het toestel is ontworpen voor intensief gebruik en vereist minimaal onderhoud. Hierdoor biedt het een betaalbare en veilige speelervaring voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze combinatie van speeltoestellen voegt een nieuwe dimensie toe aan elke speelomgeving, met avontuurlijke obstakels die de kinderen uitdagen om hun grenzen te verleggen.

Eenvoudige Montage – Geen Vakman Nodig!

De Jungle Combo 2 wordt geleverd als een prachtig zelfbouwpakket, compleet met alle benodigde materialen en een eenvoudige montagehandleiding. U kunt dit professionele speeltoestel zelf opbouwen en verankeren zonder hulp van een specialist. Bovendien is een speciale keuring achteraf niet nodig, wat betekent dat het toestel direct na montage klaar is voor gebruik.

Wat Zit Er in het Pakket?

  • Hout op maat: Hoogwaardig geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout met afgeronde hoeken, voor veiligheid en een natuurlijke uitstraling. Dit hout is geselecteerd voor zijn sterkte en duurzaamheid, met een sterkteklasse van C24 waar nodig.
  • Bevestigingsmaterialen: Schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers voor een stevige en veilige installatie.
  • Houtspecificaties: Het Q-Line houtpakket bevat extra dikke palen (120x120mm), stevige balken (95x45mm) en planken (27x140mm). Deze componenten zijn ideaal voor een onderhoudsvrije speelomgeving die jarenlang meegaat.
  • Veilige touwen: Gewapende touwen met een stalen kern, omwikkeld met pp-touw, zorgen voor stevigheid en veiligheid tijdens het spelen.

Veiligheid en Ondergrond

Met een valhoogte van slechts 60 cm biedt de Jungle Combo 2 een veilige speelomgeving. Voor optimale veiligheid adviseren wij een ondergrond van gras, aarde, zand, houtsnippers of schors. Bij plaatsing op een harde ondergrond raden we rubbertegels van minimaal 25 mm dik aan om valpartijen te dempen.

Flexibele Uitbreidingsmogelijkheden

De Jungle Combo 2 is eenvoudig te combineren met andere losse speeltoestellen van White Rhino. Hierdoor kunt u een complete speeltuin creëren die past bij uw beschikbare ruimte en wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en benodigde ruimte per onderdeel.

Voldoet aan Europese Veiligheidsnormen

De Jungle Combo 2 voldoet aan de Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen voor openbaar en professioneel gebruik. Dit garandeert een hoge mate van veiligheid en geschiktheid voor diverse locaties, van scholen tot campings.

Een Uitdaging voor Avonturiers – Nu in Één Pakket!

Met de Jungle Combo 2 van White Rhino haalt u een compleet avontuurlijk parcours in huis dat kinderen uitdaagt hun evenwicht, coördinatie en klimvaardigheden te verbeteren. De combinatie van de toestellen “Jungle,” “Rio,” en “Sail” zorgt voor een variatie aan obstakels die jong en oud blijven boeien. Eenvoudig zelf te monteren, duurzaam en ontworpen voor jarenlang speelplezier – dit is dé keuze voor avontuurlijke speelplekken!

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltoestel Jungle Combo 2 White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *