Speeltoestel Jungle Combo 1 White Rhino

De White Rhino Jungle Combo 1 is een avontuurlijk speelparcours met vier uitdagende toestellen. Eenvoudig te monteren, duurzaam en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Perfect voor openbare speelplekken, scholen en campings.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

2,189.002,315.00

20People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Speeltoestel Jungle Combo 1 White Rhino  – Compleet Speelavontuur in Één Pakket

De Avonturenparcours Jungle Combo 1 van White Rhino is een fantastische combinatie van vier uitdagende speeltoestellen: de “Sail,” “Liana,” “Jungle,” en “Rio.” Dit avontuurlijke parcours biedt kinderen een gevarieerde en opwindende speelervaring waarin ze kunnen klimmen, balanceren, en hun grenzen verleggen. Ideaal voor openbare speelplekken, campings, scholen, en kinderdagverblijven die op zoek zijn naar een complete speeloplossing.

Waarom Kiezen voor Jungle Combo 1?

White Rhino staat bekend om zijn hoogwaardige speeltoestellen, ontworpen voor de professionele markt. Met het gebruik van Vurenhout of Douglas hout van buitengewone kwaliteit en duurzame componenten, garanderen ze betaalbaar, veilig en onderhoudsarm speelplezier. Deze combinatie van speeltoestellen biedt kinderen eindeloos veel mogelijkheden om te ontdekken en te spelen, terwijl het de speelruimte aanzienlijk vergroot.

Eenvoudig Zelfbouwpakket – Voor Iedereen Toegankelijk

De Jungle Combo 1 wordt geleverd als een prachtig zelfbouwpakket. Dankzij de eenvoudige montagehandleiding en bijgeleverde keuringschecklist kunt u dit speeltoestel zelf monteren en verankeren, zonder dat u een vakman of specialist nodig hebt. Ook heeft dit toestel geen speciale keuring achteraf nodig, waardoor het direct na montage gebruiksklaar is. Alles wat u nodig heeft voor een snelle opbouw wordt meegeleverd in het pakket.

Wat Zit Er in het Pakket?

  • Hout op maat: Gemaakt van hoogwaardig, geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout met afgeronde hoekjes voor extra veiligheid en een natuurlijke uitstraling.
  • Bevestigingsmaterialen: Schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen, en grondankers om de toestellen stevig en veilig te installeren.
  • Houtspecificaties: Het Q-Line houtpakket bestaat uit extra dikke palen (120x120mm), robuuste balken (95x45mm), en planken (27x140mm). Waar nodig heeft het hout een sterkteklasse van C24, wat zorgt voor duurzaamheid en een onderhoudsvrije speelervaring.
  • Kwalitatieve touwen: Voor toestellen zoals de “Liana” en “Rio” zijn gewapende touwen met een stalen kern gebruikt, omwikkeld met pp-touw, voor extra stevigheid en betrouwbaarheid.

Veiligheid en Ondergrond

De Jungle Combo 1 heeft een valhoogte van 60 cm, wat zorgt voor een veilige speelomgeving voor kinderen. Wij adviseren een ondergrond van gras, aarde, zand, houtsnippers of schors voor optimale veiligheid. Bij plaatsing op een harde ondergrond raden wij rubbertegels van minimaal 25 mm dik aan om de val te dempen.

Flexibele Uitbreidingsmogelijkheden

De losse speeltoestellen van White Rhino zijn ontworpen om eenvoudig gecombineerd te worden. Met de Jungle Combo 1 creëert u direct een complete speelplek, maar er is altijd de mogelijkheid om het parcours verder uit te breiden met andere toestellen uit de White Rhino-serie. Vraag naar de beschikbare uitbreidingsopties en de benodigde ruimte om een unieke en uitgebreide speeltuin te bouwen.

Gecertificeerde Veiligheid

De Jungle Combo 1 voldoet aan de Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen voor openbaar en professioneel gebruik. Dit garandeert dat het toestel geschikt is voor diverse locaties en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het speelparcours is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar, wat zorgt voor een veilige en uitdagende speelervaring voor jong en oud.

Creëer Een Wereld van Avontuur met de Jungle Combo 1

De White Rhino Avonturenparcours Jungle Combo 1 is een ultieme combinatie van klimmen, klauteren, balanceren en plezier. Door vier unieke toestellen samen te brengen, creëert u een veelzijdige speelomgeving die kinderen uitdaagt en inspireert. Een duurzame en veilige investering in speelplezier voor iedere openbare ruimte!

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltoestel Jungle Combo 1 White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *