Nestschommel Ridge White Rhino

Nestschommel Ridge combineert een stoer, innovatief ontwerp met duurzame materialen zoals RVS kettingen en stevig Vurenhout of Douglas hout. Eenvoudig te monteren en gecertificeerd voor openbaar gebruik, perfect voor campings, scholen en speelplaatsen.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

1,939.002,026.00

12People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Nestschommel Ridge – Innovatief en Duurzaam Buitenspeelplezier

De Nestschommel Ridge van White Rhino is meer dan zomaar een traditionele houten schommel. Bij het ontwerp is ‘out of the box’ gedacht, wat resulteert in een frisse, eigenwijze uitstraling die zowel robuust als uitnodigend is. Deze schommel combineert een stijlvol design met duurzame materialen, zoals stevige stalen hoekverbindingen die de dikke Vurenhouten of Douglashouten balken stevig op hun plaats houden. De schommelhaken en kettingen zijn vervaardigd van roestvrij staal (RVS), wat garant staat voor duurzaamheid en veiligheid, zelfs bij intensief gebruik.

Duurzaam Materiaal en Robuust Design

De Nestschommel Ridge is speciaal ontworpen voor de professionele markt en is gecertificeerd voor openbaar gebruik. Dit betekent dat het toestel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en geschikt is voor campings, scholen, kinderdagverblijven en openbare speelplaatsen. Het hout is geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout van hoogwaardige kwaliteit, geselecteerd om jarenlang onderhoudsvrij speelplezier te bieden. De afgeronde randen van de houten onderdelen zorgen voor extra veiligheid, terwijl de stevige constructie bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Eenvoudige Montage – Zonder Specialist

De Nestschommel Ridge wordt geleverd als een compleet zelfbouwpakket, inclusief alle benodigde materialen zoals op maat gezaagd hout, schroeven, stalen koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers. Dankzij de overzichtelijke montagehandleiding en keuringschecklist kan de schommel eenvoudig zelf gemonteerd en verankerd worden, zonder dat een specialist of vakman nodig is. Na montage is er ook geen extra keuring vereist, zodat je snel kunt genieten van dit prachtige speeltoestel.

Veiligheid en Comfort Gecombineerd

Met een valhoogte van 150 cm voldoet de nestchommel Ridge aan de Europese norm EN1176 voor speeltoestellen in openbare en professionele omgevingen. De aanbevolen ondergrond voor dit toestel is zand, houtsnippers of schors, maar gras kan ook gedoogd worden, afhankelijk van de omstandigheden. De roestvrijstalen kettingen en schommelhaken bieden niet alleen stevigheid maar ook roestbestendigheid, terwijl de gewapende touwen met een stalen kern extra veiligheid bieden.

Modulair en Uitbreidbaar

Een van de sterke punten van White Rhino speeltoestellen is hun modulariteit. De nestschommel Ridge kan eenvoudig gecombineerd worden met andere White Rhino speeltoestellen om zo een volledige speeltuin te creëren. Of je nu een enkele schommel wilt of een complete speelplaats wilt samenstellen, White Rhino biedt flexibele oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en beschikbare ruimte.

Kenmerken:

  • Frisse, eigenwijze uitstraling met duurzame materialen
  • Gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout
  • RVS schommelhaken en kettingen voor extra duurzaamheid en roestbestendigheid
  • Eenvoudige zelfmontage zonder specialistische kennis
  • Voldoet aan de Europese norm EN1176 voor professioneel en openbaar gebruik
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Afmetingen en Veiligheid:

  • Valhoogte: 150 cm
  • Aanbevolen ondergrond: zand, houtsnippers, schors of gras
  • Geschikt voor openbare speelplaatsen zoals scholen, campings en kinderdagverblijven

 

Nestschommel Ridge is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een schommel die zowel stijlvol, duurzaam als veilig is. Met zijn robuuste design en hoogwaardige materialen biedt het toestel jarenlang speelplezier voor kinderen, zowel thuis als op openbare speelplekken. Samen schommelen was nog nooit zo stoer!

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nestschommel Ridge White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *