Berg Afdekhoes Extra Zwart

De BERG Afdekhoes extra beschermt je trampoline tegen vuil zoals takjes en bladeren en voorkomt waterophoping dankzij afwateringsgaten. Geschikt voor Regular, InGround en FlatGround trampolines en eenvoudig te bevestigen met haken. Gebruik de hoes voor korte periodes voor optimale bescherming.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

69.00129.00

10People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

De BERG Afdekhoes extra is de ideale oplossing om je trampoline schoon en in goede conditie te houden.

Deze afdekhoes beschermt je trampoline tegen vuil, zoals takjes, bladeren en ander afval dat zich op het springdoek kan verzamelen. Dankzij de speciale afwateringsgaten ter hoogte van het springdoek wordt voorkomen dat er water op de trampoline blijft staan, wat een groot reservoir kan vormen en het springdoek kan indrukken. Dit zorgt ervoor dat je trampoline altijd klaar is voor gebruik, zonder dat je eerst water hoeft weg te halen.

De BERG Afdekhoes is ontworpen voor gebruik op verschillende trampolinemodellen, waaronder Regular, InGround en FlatGround trampolines. De hoes is uitgerust met stevige haken, wat zorgt voor een extra stabiele en eenvoudige bevestiging. Zo blijft de hoes goed op zijn plek, zelfs bij stevige wind.

Let op: de afdekhoes is bedoeld voor gebruik over korte periodes, bijvoorbeeld enkele weken, en niet voor langdurige opslag tijdens de winter. Voor optimale bescherming en een langere levensduur van je trampoline wordt aangeraden de beschermrand (padding) schoon en droog te maken en op een droge plek op te bergen wanneer de trampoline niet voor langere tijd wordt gebruikt. Met de BERG Afdekhoes zorg je ervoor dat je trampoline altijd schoon en veilig blijft, klaar voor urenlang springplezier!

Specificaties

Garantie

2 jaar

Merk

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berg Afdekhoes Extra Zwart” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *