Speeltoestel Safari White Rhino

Het Safari Speeltoestel uit de White Rhino serie biedt eindeloos speelplezier met drie platformhoogtes, een glijbaan en klimwand. Gemaakt van duurzaam Vurenhout of Douglas hout en gecertificeerd voor openbaar gebruik. Eenvoudig zelf te monteren en perfect voor scholen, campings en restaurants.

Artikelnummer:N/B

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

3,099.003,391.00

19People watching this product now!
  • Beoordeling van 9+
  • Veilig en gekeurde producten
  • Showroom in Joure met diverse testmodellen
  • Ophalen uit de winkel

Graag van te voren reserveren.

Gratis

  • Eigen bezorgservices binnen Nederland

Dit geldt voor onze maatwerk Douglas Schommels

Op aanvraag

  • Gratis verzending boven €100 euro

Met uitzondering van Waddeneilanden en Douglas Schommels

Gratis

Payment Methods:

Beschrijving

Speeltoestel Safari White Rhino.

Het Safari Speeltoestel uit de White Rhino serie is dé perfecte keuze voor avontuurlijke kinderen. Met een speelse, robuuste uitstraling en eindeloos speelplezier dankzij drie verschillende platformhoogtes, een snelle glijbaan en een uitdagende klimwand. Dit grote speeltoestel biedt urenlang speelplezier en is ontworpen om kinderen van alle leeftijden veilig te laten spelen. Dankzij de lage opstap van het onderste platform voelen zelfs de jongste avonturiers zich direct thuis in dit indrukwekkende speeltoestel.

Veelzijdig en Duurzaam
Het Safari Speeltoestel is niet alleen een prachtige toevoeging aan iedere speeltuin, maar ook speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Of het nu op een schoolplein, een mini-camping of bij een restaurant is, dit toestel is gecertificeerd voor openbaar gebruik. Gemaakt van hoogwaardig Vurenhout of Douglas hout en duurzame materialen, staat White Rhino garant voor langdurig en veilig speelplezier met minimaal onderhoud.

Eenvoudige Montage voor Iedereen
Het zelfbouwpakket van het Safari Speeltoestel bevat alles wat je nodig hebt voor een probleemloze installatie, inclusief op maat gezaagd hout, schroeven, koppelstukken, kunststof afdekdoppen en grondankers. Met de meegeleverde montagehandleiding en keuringschecklist kun je het speeltoestel zelf veilig opbouwen, zonder dat er een specialist aan te pas hoeft te komen. Bovendien is het toestel zo ontworpen dat er geen extra keuring achteraf nodig is.

Veiligheid Voorop
Het Safari Speeltoestel voldoet aan de Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Met een valhoogte van 150 cm adviseren we het gebruik van een veilige ondergrond zoals zand, houtsnippers of schors. In Nederland en België wordt gras ook geaccepteerd als ondergrond, mits goed onderhouden.

Maak van je speelplek een ware Safari
De White Rhino speeltoestellen zijn modulair en eenvoudig te combineren. Creëer een volledige speeltuin door meerdere toestellen samen te voegen en vraag naar de mogelijkheden om jouw speelplek optimaal te benutten.

Kenmerken:
– Drie platformhoogtes
– Glijbaan en klimwand
– Gemaakt van geïmpregneerd Vurenhout of Douglas hout met afgeronde randen
– Geschikt voor openbaar gebruik bij scholen, campings en restaurants
– Eenvoudige zelfmontage, inclusief alle benodigde materialen
– Voldoet aan de Europese norm EN1176

Met het Safari Speeltoestel haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een veilige speelomgeving waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en volop kunnen genieten.

Specificaties

Klantbeoordelingen

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Filters wissen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltoestel Safari White Rhino” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *